Επικοινωνία

 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια.

 

Δευ-Παρ 10:00-14:00,
Τρι-Πε-Παρ 18:00-21:00,
Σαβ 9:30-14:00
Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

Ωραιοκάστρου 156,
Σταυρούπολη, 56 430, Θεσσαλονίκη


Αυτοματισμοί Somfy

Οι έξυπνες λύσεις της Somfy έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή στο σπίτι όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας με την οικογένεια και τους φίλους σας κάθε μέρα. Οι λύσεις μας είναι καινοτόμες, κλιμακούμενες και προσαρμόζονται ξεχωριστά στις ανάγκες σας! Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, η Somfy έχει την απάντηση

Επιλέξτε περισσότερη ασφάλεια!

Οι περισσότερες διαρρήξεις συμβαίνουν μέσα από τα παράθυρα. Μετατρέποντας τα ρολά σας σε έξυπνα, με αυτόν τον τρόπο δυσκολεύετε την ζωή των εισβολέων. Η Somfy ως πρωτοπόρος της παγκόσμιας αγοράς στην τεχνολογία ηλεκτροκίνησης, μετατρέπει το σπίτι σας σε ένα ασφαλές “κάστρο”

Σχεδιάστε το δικό σας ασφαλές σπιτι

Για να κάνετε το σπίτι σας έξυπνο και ασφαλές, χρειάζεστε κάτι περισσότερο απο 4 τοίχους.  Τα μοτέρ οικιακών ρολών Somfy, συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάγκη για ασφάλεια και άνεση.

Από μικρό διαμέρισμα έως μεγάλη μονοκτατοικία, οι λύσεις Somfy συμπληρώνουν κάθε σπίτι ξεχωριστά. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα εγκαταστήσουν τα μοτέρ στα καινούργια ή τα ήδη υπάρχοντα ρολά του σπιτιού σας.

Με την εγκατάσταση του μοτέρ τα ρολά σας αποκτούν αντιδιαρρηκτική ικανότητα.

Τι είναι τα Έξυπνα Ρολά;

Τα ρολά του σπιτιού αποτελούν το πρώτο  φράγμα για πιθανές διαρρήξεις.

Tα ηλεκτροκίνητα ρολά Somfy προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Μπορείτε από το smartphone σας, να δείτε την κατάσταση των ρολών σας!

Φύγατε για δουλειά το πρωί και ξεχάσατε να τα κατεβάσετε; Κανένα προβλημα! Μέ ένα απλό κλικ από το κινητό σας, ασφαλίστε όλο το σπίτι!

Απολαύστε τις διακοπές σας, καθώς η λειτουργία προσομοίωσης παρουσίας κινεί τα ρολά σας σε συνδυασμό με τα φώτα του σπιτιού, δίνοντας την αίσθηση ότι το σπίτι κατοικείται!

Τοπική Ασύρματη Διαχείριση

Ελέγξτε κεντρικά ή μεμονωμένα τα ρολά του σπιτιού σας με ένα τηλεχειριστήριο ή με έναν ασύρματο διακόπτη που στηρίζεται στον τοίχο. Χωρίς καλώδια και μερεμέτια!

Πάρτε τον έλεγχο του σπιτιού σας και δημιουργείστε την ατμόσφαιρα που σας ταιριάζει.

Απολαύστε την απομακρυσμένη διαχείριση!

Διαχειριστείτε τα οικιακά ρολά σας απο το κινητό σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και δημιουργήστε εξατομικευμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Εύκολος και γρήγορος απομακρυσμένος έλεγχος των οικιακών σας ρολών με smartphone ή tablet μέσω μιας μόνο εφαρμογής από όπου και αν βρίσκεστε.

Χρησιμοποιείστε το smartphone σας για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Εξασφαλίστε μέγιστη ασφάλεια, με λειτουργείες χρονοδιακόπτη, προσομοίωσης παρουσίας, ομαδικής εντολής με το πάτημα ενός πλήκτρου!

Easy_house_roller_shutter_lighting2