Επικοινωνία

 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια.

 

Δευ-Παρ 10:00-14:00,
Τρι-Πε-Παρ 18:00-21:00,
Σαβ 9:30-14:00
Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

Ωραιοκάστρου 156,
Σταυρούπολη, 56 430, Θεσσαλονίκη


Υπηρεσίες

Στην Alumetal έπειτα από 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αλουμινίου, έχουμε αποκτήσει την εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία που απαιτείται για να σας εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Όλες μας οι κατασκευές χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ενώ είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως: service – συντήρηση κουφωμάτων, τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς σε υπάρχον κούφωμα, αλλαγή κλειδαριάς σε θωρακισμένες πόρτες αλλά και τοποθέτηση κλειδαριάς σε είσοδο πολυκατοικίας με αυτόματο κλείδωμα.

Service – Επισκευή – Συντήρηση Κουφωμάτων

Η σωστή συντήρηση των κουφωμάτων είναι πολύ σημαντική καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διασφαλίσετε τόσο την διάρκεια ζωής τους αλλά και την καλύτερη ποιότητα της δική σας ζωής.

Στην Alumetal αναλαμβάνουμε ενδεικτικά την:

  • Αντικατάσταση στα ράουλα (ροδάκια) συρόμενων κουφωμάτων
  • Αντικατάσταση στα λάστιχα ή βουρτσάκια των κουφωμάτων
  • Επιδιόρθωση/αντικατάσταση στους μηχανισμούς ανοιγόμενων κουφωμάτων & στις κλειδαριές τους
  • Αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος που μπορεί να παρουσιαστεί σε κουφώματα αλουμινίου/PVC

After sales / Service

Η συνεργασία μας με τον κορυφαίο όμιλο κατασκευής προφίλ αλουμινίου στην Ελλάδα Alumil, αλλά και με την εταρεία Roto που προσφέρει υψηλής ποιότητας μηχανισμούς ανοιγωμένων-ανακλινομένων κουφωμάτων, καθιστά την εταιρεία Alumetal μια αξιόπιστη λύση στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου.
Προκειμένου να μπορέσουμε να εγγυηθούμε και την καλή λειτουργία των κουφωμάτων μας, πρέπει να γνωρίζετε πως όλα τα προϊόντα μας εμπίπτουν στη σήμανση CE και συμμορφώνονται με την Εθνική & Ευρωπαϊκή Νομοθεσία με τα αντίστοιχα εναρμονισμένα πρότυπα.