Επικοινωνία

 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια.

 

Δευ-Παρ 10:00-14:00,
Τρι-Πε-Παρ 18:00-21:00,
Σαβ 9:30-14:00
Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

Ωραιοκάστρου 156,
Σταυρούπολη, 56 430, Θεσσαλονίκη


Η Εταιρεία

ALUMETAL

ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1975 στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών, χωρίς μερεμέτια.
Στην γκάμα της εταιρείας υπάρχουν και όλα τα συναφή προϊόντα, όπως σίτες, ρολά, κάγκελα αλουμινίου, πέργκολες αλουμινίου, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, θωρακισμένες και εσωτερικές πόρτες.
Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μετά από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο των κατασκευών, είναι εγγύηση για την άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας.
Η εταιρεία μας διατηρεί άψογη συνεργασία με τον όμιλο Alumil, που είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής προφίλ αλουμινίου στην Ελλάδα και την εταιρεία ROTO στους μηχανισμούς, έτσι ώστε να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα εξοπλισμού κτιρίων.
Όλα τα προϊόντα μας εμπίπτουν στη σήμανση CE και συμμορφώνονται με την Εθνική & Ευρωπαϊκή Νομοθεσία με τα αντίστοιχα εναρμονισμένα πρότυπα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρεία διαθέτει και δικό της εκθεσιακό χώρο στην Ωραιοκάστρου 156 – Σταυρούπολη.