Επικοινωνία

 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια.

 

Δευ-Παρ 10:00-14:00,
Τρι-Πε-Παρ 18:00-21:00,
Σαβ 9:30-14:00
Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

Ωραιοκάστρου 156,
Σταυρούπολη, 56 430, Θεσσαλονίκη


Exclusive

Σχεδιασμένη να προσφέρει ασφάλεια, η αξονική πόρτα PIVOT παράγει μία εντυπωσιακή προοπτική χάρη στην περιστροφή της γύρω από τον αξονικό μεντεσέ, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της σύγχρονης κατοικίας.

Με αφαιρετικό ύφος, η δίφυλλη πόρτα Flawless δημιουργεί μία ενιαία επιφάνεια ανάμεσα στα δύο φύλλα, κρατώντας απλές γραμμές. Ιδανική πόρτα για καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους αλλά και μονοκατοικίες. Το ανοιγόμενο μικρό φύλλο δίνει την δυνατότητα μεταφοράς μεγάλων αντικειμένων καθιστώντας την πόρτα απόλυτα πρακτική, χωρίς να συμβιβάζει το design.

Η εξέλιξη στην θωρακισμένη πόρτα. Έχοντας όλα τα στοιχεία που εξασφαλίζουν την ασφάλεια της κατοικίας, η θωρακισμένη πόρτα με κρυφούς μεντεσέδες Kappa μπορεί να προσφέρει σχεδιαστικά άρτιο αποτέλεσμα τόσο από την εξωτερική, όσο και από την εσωτερική πλευρά.

Με την Arch, δεν χρειάζεται να συμβιβάσετε την ασφάλειά σας για να έχετε μια παραδοσιακή στρόγγυλη θωρακισμένη πόρτα. Μπορείτε να τα έχετε και τα δύο.

Τηρώντας τα ίδια πρότυπα με τις κλασσικές θωρακισμένες πόρτες

Διαλέξτε το σχέδιο της αρεσκείας σας και το χρώμα από το πεδίο του χρωματολογίου για να παραγγείλετε την πόρτα της αρεσκείας σας

Σχέδια

Pivot

Flawless

Kappa

Arch

Χρωματολόγιο