Επικοινωνία

 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια.

 

Δευ-Παρ 10:00-14:00,
Τρι-Πε-Παρ 18:00-21:00,
Σαβ 9:30-14:00
Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

Ωραιοκάστρου 156,
Σταυρούπολη, 56 430, Θεσσαλονίκη


Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Κουφωτό κιγκλίδωμα, Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας με περιμετρικό πλαίσιο, κατάλληλο για συρόμενες εφαρμογές και σταθερές εφαρμογές.
  • Κατασκευασμένο απο γαλβανισμένο ατσαλο-λαμαρίνα.
  • Τα προφίλ είναι αναδιπλωμένα στις άκρες κατά 180 μοίρες για την αύξηση της αντοχής και της ακαμψίας.
  • Κατά την συναρμολόγηση τα μέταλλα είναι ήδη ηλεκτρο-στατικά βαμμένα και συνδέονται μεταξύ τους με μοναδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα.
  • Τα ατσάλινα στοιχεία συναρμολογούνται με χρήση ειδικά σχεδιασμένων εξαρτημάτων, τα οποία είναι κατασκευασμένα με την μέθοδο της χύτευσης με έγχυση από Πολυαμίδια 6(τεφλόν μηχανολογικών εφαρμογών). Αυτά τα εξαρτήματα στερεώνονται μεταξύ τους μέσω ανοξείδωτων πύρρων με την χρήση ειδικά σχεδιασμένων ατσάλινων πριτσινιών (μη περιστρεφόμενα).
  • Το πτυσσόμενο κάγκελο, σύρεται με ειδικά αθόρυβα ράουλα στον πάνω οδηγό με αποτέλεσμα τον εύκολο χειρισμό, την μικρή τριβή και με την ελάχιστη συντήρηση.
  • Η σχεδίαση του κάτω οδηγού εμποδίζει την συγκέντρωση σκόνης, και του νερού με ειδικούς νεροχύτες.
  • Η πρωτοπόρα τεχνολογία του πτυσσόμενου σύστημα παρέχει απόλυτη ασφάλεια, σιγουριά και προστασία, με εύκολο χειρισμό, μικρή τριβή και ελάχιστη συντήρηση .
  • Ο κάτω οδηγός , κατασκευασμένος από ειδικό ανοδιωμένο αλουμίνιο, διελασμένο σε ένα μοναδικό σχήμα ταφ, ασφαλίζει το όλο σύστημα
  • Πλάτος: 35mm, Ύψος: 15mm (Παραπομπή 1 A)
  • Αυτός ο οδηγός μπορεί, επίσης, να βυθιστεί στο δάπεδο. (Παραπομπή 1 B)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Όπως σε κάθε μηχανοκίνητη μονάδα, απαιτείται μια ελάχιστη συντήρηση προκειμένου να διασφαλίζεται η ευχρηστία και η ανθεκτικότητα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Κατασκευάζονται με βάση αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000. Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευμένων εγκαταστατών της εταιρείας διασφαλίζει ότι η ποιότητα και η τεχνική της επί τόπου εγκατάστασης είναι υψηλότατου επιπέδου.

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ έναντι ελαττωμάτων κατασκευής και υλικών.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Αυτή η μοναδική κλειδαριά, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σχεδιάστηκε ειδικά για τη σειρά προϊόντων και παρέχει πρόσθετο κλείδωμα με ακινητοποίηση του μανδάλου του κύριου σύρτη της κλειδαριάς για αυξημένη ασφάλεια. Αποτελείται από μηχανισμό μίας κατεύθυνσης, μονής θέσης κλειδιού με θέσεις ασφάλισης πολλαπλών σημείων.
– Κλειδαριά

– Ασφαλίζει σε δύο ή τρία σημεία

– Προσφέρει υπέρτατη αντοχή (δέχεται πάνω από 1000κg πίεση)

– Παρέχει ειδικό οφαλό, μοναδικός στην αγορά

ΜΟΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Η μία πλευρά του πλαισίου του καφασωτού στερεώνεται στο λαμπά αγκύρωσης ενώ η άλλη πλευρά κινείται κατά πλάτος μέχρι να ασφαλίσει στο λαμπά λεισίματος.

ΔΙΠΛΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Οι διπλές πόρτες διαθέτουν δύο πλαίσια, κάθε ένα από τα οποία στοιβάζεται σε κάθε μια από τις πλευρές της μονάδας, η οποία κλείνει στο κέντρο.

Το χώρισμα είναι, συνήθως, στο κέντρο (50/50), αλλά μπορεί να είναι και έκκεντρο (μετατοπισμένο) προς μία από τις δύο πλευρές, ανάλογα με τις απαιτήσεις.

ΠΛΑΙΣΙΟΥ FLEXI

Κατασκευασμένο με κοιλοδοκό κλειδαριάς και λαμπά κλεισίματος και στις δύο πλευρές της μονάδας, πράγμα που επιτρέπει την τοποθέτηση της στοίβας σε οποιαδήποτε θέση στο κάσωμα. Αυτό διευκολύνει τον καθαρισμό των παραθύρων.

ΔΙΠΛΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ FLEXI

Όπως και το μονό πλέγμα flexi, με τη διαφορά ότι το πλαίσιο χωρίζεται σε δύο αλληλοασφαλιζόμενες στοίβες. Αυτό επιτρέπει σε κάθε στοίβα να τοποθετείται ανεξάρτητα από την άλλη. Κάθε πλαίσιο ασφαλίζει στο λαμπά κλεισίματος σε κάθε άκρο της μονάδας και, επιπλέον, ασφαλίζει και στο κέντρο. Ειδικά σχεδιασμένο για μεγάλες εμπορικές εφαρμογές.