Επικοινωνία

 

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου και PVC για νέες κατοικίες αλλά και στην ανακαίνιση παλαιών κατοικιών χωρίς μερεμέτια.

 

Δευ-Παρ 10:00-14:00,
Τρι-Πε-Παρ 18:00-21:00,
Σαβ 9:30-14:00
Κυριακή - ΚΛΕΙΣΤΑ

Ωραιοκάστρου 156,
Σταυρούπολη, 56 430, Θεσσαλονίκη


Σίτες

Οριζόντιας Κίνησης

horizontal-front

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων με ελατήριο επαναφοράς που προσφέρει μεγάλη ευκολία στην καθημερινή χρήση. Παράλληλα η σίτα προσφέρεται και με αναδιπλώμενο οδηγό που ευνοεί τον εύκολο καθαρισμό του δαπέδου.

Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων αλουμινίου. Η κάθετη σίτα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μπαλκονόπορτες.Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Κάθετης Κίνησης

vertical-clockclock-front1

Plisse

vertical-clockclock-front (1)

Τo Πατενταρισμένο Σύστημα Αποτρέπει το σάπισμα από τα όμβρια ύδατα κ.λπ. Tην εναπόθεση βρωμιάς και σκόνης, που προκαλούν την κοπή των σχοινιών – Tην πρόωρη καταστροφή του συστήματος pietta σίτας

Το πανί Plisse είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο ότι έχει την μέγιστη αντοχή σε UV ακτινοβολια και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Η σίτα Royal διαθέτει εμφανές κάτω συρματόσχοινο που  έχει σαν αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο το κόψιμο του, σε αντιστοιχία με το απλό κορδόνι. Στον αντίποδα η δομή του κάτω εξαρτήματος αποτρέπει την είσοδο βρωμιά και σκόνης. Τέλος η ράουλα στο άνω εξάρτημα μηδενίζουν την τριβή των σχοινιών/συρματόσχοινων.

Plisse Royal

elgreco-front2

Επάλληλη

image_page_29

Οι επάλληλες σίτες βγαίνουν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Στην μονόφυλλη κάσα πάνω – κάτω, μονόφυλλη σίτα με περιμετρική κάσα, δίφυλλη κάσα πάνω κάτω και τέλος δίφυλλη περιμετρική κάσα. Διαθέτουν ράουλα ολίσθησης για την καλύτερη ολίσθηση της σίτας στην κάσα και στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε.

Ανοιγόμενες σίτες, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη. Κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες. Το πανί είναι από soft fiberglass που δε σαπίζει και δεν καίγεται Οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, καθιστούν την τοποθέτησή της, εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγάλσιμό της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ανοιγόμενη

vertical-clockclock-front (2)